Zonnepanelen op uw rieten dak

Combineer uw rieten dak met zonnepanelen

Morren Rietdekkersbedrijf is door Premium Energy Systems BV geselecteerd als officieel dealer. Wij stellen samen met u een passend (combinatie) pakket samen. Afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden die het betreffende dakvlak te bieden heeft. De producten van Viridian Solar kenmerken zich door een exclusief kwalitatief en esthetisch hoogwaardig niveau.

 

Mooi én efficiënt, dat zijn de kenmerken van onze zonnepanelen

Clearline PV en Thermal zonnepanelen

Premium Energy Systems BV is exclusief importeur en distribiteur voor Nederland en de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen (NRW) van het Britse merk Viridian Solar. Zij leveren Clearline PV (photovoltaïsche panelen met dakgeïntegreerde montage) en Clearline Thermal (zonneboilersysteem met dakgeïntegreerde montage). Passende (combinatie)pakketten zijn samen te stellen op basis van uw specifieke wensen en de mogelijkheden van het betreffende dak.

 

Waarom deze zonnepanelen kiezen?

De zonnepanelen en zonneboilers van Viridian Solar onderscheiden zich op meerdere vlakken. Ze zijn veel fraaier dan veel toegepaste gangbare panelen. En minstens zo belangrijk: de kwaliteit is hoog, deze panelen leveren een zeer goed rendement. De panelen zijn uitstekend toe te passen op een plat dak, maar ook als inbouw in bestaande en nieuwe hellende daken.

Voordelen

  • Zeer goed rendement
  • Uitstekend toepasbaar op rieten daken
  • Kunnen als dakbedekking toegepast worden
  • Te krijgen in verschillende afmetingen

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies op maat!
Van montage tot onderhoud
van uw rieten dak

Gespecialiseerd in rietdekken, schoorsteenvegen, timmerwerk en dakkapellen