Offerte
Aanvragen?
> Home / Rieten dak / Subsidie

Uw rieten dak kan subsidie waard zijn!

Per gemeente verschillen de mogelijkheden voor subsidies. Het kan zelfs per jaar variëren of u subsidie voor onderhoud en reparatie / vernieuwing kan krijgen. Het is afhankelijk van zaken als het belang, de staat, de historische waarde en de gezichtsbepalende functie van het gebouw. Zowel boerderijen en woonhuizen als schuren en hooibergen komen in aanmerking voor subsidie van hun rieten dak.

Er zijn gemeentelijke, provinciale en landelijke fondsen. Bij de gemeente kunt u informeren naar de lokale mogelijkheden qua subsidies. Zij kunnen u eventueel weer doorverwijzen naar regionale loketten. Nieuwe gebouwen komen niet in aanmerking voor subsidie. We geven u graag advies over de haalbaarheid van subsidie voor uw rieten dak. Neem daarvoor contact met ons op.

Vooral monumentale panden kunnen in aanmerking komen voor subsidie op riet en werkzaamheden

Offerte aanvragen?
vrijblijvend advies op maat Offerte aanvragen

Gespecialiseerd in rietdekken, schoorsteenvegen, timmerwerk en dakkapellen

Onderhoud


Wanneer u kiest voor een inspectieovereenkomst van Morren Rietdekkersbedrijf, bent u er zeker van dat uw dak in perfecte staat is en blijft. We maken graag een afspraak voor kosteloze jaarlijkse inspectie van het dak.

Lees meer

Nieuw rieten dak


De stijl van met riet gedekte gebouwen verschilt van boerderij tot landhuis, van traditioneel tot modern. Dankzij ruim 20 jaar ervaring met ambachtelijk rietdekken, kunnen wij u goed adviseren over de juiste materialen, technieken en het onderhoud voor uw rieten dak.

Lees meer