Dakkapellen en dakramen

Vakmanschap in dakkapellen en dakramen voor uw rieten dak

Wij plaatsen zelf het dakraam of de dakkapel in uw rieten dak. Zo kunnen wij de beste aansluiting op uw rieten dak garanderen. Wilt u meer weten over een dakkapel in een rieten dak? Maak dan een vrijblijvende afspraak waarbij wij uw dak komen bekijken om zo het beste advies te kunnen geven. Een dakraam of een dakkapel in uw rieten dak is niet alleen een praktische lichtbron of ventilatie, het is ook nog eens een echte verfraaiing.

 

Dakraam of dakkapel: praktische lichtbron en echte verfraaiing in uw rieten dak

De juiste dakkapel voor uw rieten dak

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor een dakkapel voor uw rieten dak. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dakkapel met halfronde of vierkante ramen, met het kozijn direct aan het riet of met een schroten omlijsting van het raam. Ook kunt u kiezen tussen een kantelraam of een draairaam. Een dakkapel kan gemaakt worden van diverse soorten hout: van meranti tot lariks of grenen.

We bekijken graag met u welke vorm dakkapel het beste past bij de stijl van uw woning of boerderij en het soort riet. Bekijk hier een aantal voorbeelden van door ons gerealiseerde dakkapellen en dakramen.

Kies het juiste dakraam

Een dakraam voor een rieten dak is net even anders dan een gewoon dakraam. De koperen gootstukken zijn wat breder dan gebruikelijk, de waterkeringen zijn iets hoger en de onderzijde heeft een iets andere afwerking. Ook hebben dakramen voor rieten daken een dampremmende kraag om het riet te beschermen tegen vocht van binnenuit. U kunt kiezen tussen gewone dakramen of dakramen met tuimelvensters.

 

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies op maat!
Van montage tot onderhoud
van uw rieten dak

Gespecialiseerd in rietdekken, schoorsteenvegen, timmerwerk en dakkapellen