Nieuw rieten dak

De rieten kap als kroon op uw woning

Een rieten dak maakt uw woning écht af

Heeft u een woning met karakter voor ogen? Dan maakt een rieten kap uw woning echt af. Riet zorgt voor een warme uitstraling. Daarbij maakt het niet uit of u voor strak en stylish kiest. Of voor ambachtelijk en authentiek. Bovendien kent riet een uitstekende isolatiewaarde, waardoor u nog meer plezier beleeft aan de rieten kroon op uw woning.

Rieten dak in Barneveld - Morren

Ook uw woning verdient een rieten dak dat er prachtig uitziet

 • Meer dan 50 jaar rietdekkerservaring
  Kies voor een ervaren team van gepassioneerde vaklieden.
 • Kwaliteit boven kwantiteit
  Korte lijnen, goede communicatie, open en eerlijk.
 • Wij houden van ons vak
  Wij willen er écht iets moois van maken.

50 jaar ervaring in onderhoud, renovatie en nieuwbouw

Als rietdekkersbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij inmiddels honderden nieuwprojecten voorzien van een prachtige rieten kap. Wij werken met een kleine kern van Nederlandse vaklieden en kiezen hiermee voor kwaliteit boven kwantiteit.

Onderhoud-Morren-Na

Deze mensen gingen u voor:

“Rietdekkersbedrijf Morren heeft de rieten kap circa 8 jaar geleden geplaatst en voert jaarlijks klein onderhoud uit, waardoor die er top blijft uitzien - dit zijn echte vakmannen! Daarbij komt dat ze altijd hun afspraken nakomen.”

Familie Van Bentum

“Na bij verschillende rietdekkersbedrijven offerte en advies gevraagd te hebben over vervangen of her conditioneren van onze rieten kap bij Morren terecht gekomen. Waar andere rietdekkers meteen wilde vervangen kwam Morren met een eerlijke offerte en hebben zij onze kap weer keurig opgestoken. Vervangen bleek echt niet nodig, zo ver was het nog lang niet. Nu weer een keurige kap, hele aardige medewerkers ! Onze kap ziet er weer zo goed als nieuw uit en kan minstens weer een jaar of 10 mee, en dat voor een kap van 27 jaar oud. Top gedaan, erg blij mee!”

Familie Van Beelen

“Onlangs heb ik m’n rieten dak laten herstellen door rietdekkersbedrijf van Morren. Ik ben erg tevreden met het resultaat en de bekwaamheid van de rietdekkers. Prima prijs-kwaliteit en komen hun afspraken na. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.”

Familie Nooteboom

Genieten van een prachtige rieten kap? Dit is hoe we dat doen:

 • Plan een afspraak met ons op via e-mail, telefoon of WhatsApp.

 • Tijdens de afspraak inventariseren van uw wensen, waarna wij een uitgebreide offerte toesturen.

 • Na het accorderen van de offerte gaan wij aan de slag met het maken van een kroon op uw woning.

Kies voor een rietdekker met passie en een vracht aan ervaring

EdwinMorren

“Wij hebben de drang om er echt iets moois van te maken.”

- Rietdekker Edwin Morren -

Zorg dat u vol trots naar uw nieuwbouw woning kunt kijken

Wij dragen er zorg voor, alsof het ons eigen huis is. Deze zorgvuldigheid ziet u terug in ons werk. Hierdoor gaat uw rieten kap langer mee, ziet deze er mooier uit en vormt deze de kroon op uw woning.