Wat doen wij

Veelzijdige rietdekkers

Wij werken voor particulieren, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en instellingen. Naast het rietdekken, onderhouden van rietdaken en vervangen van bestaande rietdaken voeren we ook ondersteunende timmerwerkzaamheden uit. Bijvoorbeeld voor de onderliggende dakconstructies zoals schroefdaksystemen. Maar we plaatsen ook dakkapellen en Velux dakramen in uw rieten dak.

 

Morren Rietdekkersbedrijf is een allround rietdekkersbedrijf

Van pannendak naar rietdak

Wij hebben voor een aantal van onze klanten hun pannendak verandert in een rietdak. Niet alle huizen zijn daarvoor geschikt, maar bij veel huizen is het mogelijk. Een rietdak geeft direct een fraai en exclusief uiterlijk aan uw huis. Klik hier voor een aantal voorbeelden van de verbouwing van een pannendak naar een rietdak.

Traditionele rietdaken

Veel traditionele rietdaken met een open constructie zijn matig isolerend en beperkt brandveilig. Wij kunnen traditionele rietdaken voorzien van een brandveilig en isolerend schroefdaksysteem. Met een schroefdaksysteem in combinatie met een brandwerende coating verhoogt u de brandveiligheid van uw dak en brengt u de isolatiewaarde (Rc) van het rietdak naar een hedendaags niveau van ongeveer Rc3.

Nieuw rieten dak

De stijl van met riet gedekte gebouwen verschilt van boerderij tot landhuis, van traditioneel tot modern. Dankzij ruim 20 jaar ervaring met ambachtelijk rietdekken, kunnen wij u goed adviseren over de juiste materialen en het onderhoud voor uw rieten dak.

Onderhoud

Wanneer u kiest voor een inspectieovereenkomst van Morren Rietdekkersbedrijf, bent u er zeker van dat uw dak in perfecte staat is en blijft. We maken graag een afspraak voor kosteloze jaarlijkse inspectie van het dak.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies op maat!
Van montage tot onderhoud
van uw rieten dak

Gespecialiseerd in rietdekken, schoorsteenvegen, timmerwerk en dakkapellen