Offerte
Aanvragen?
> Home / Over ons / Wat doen wij

Wij werken voor particulieren, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en instellingen. Naast het rietdekken, onderhouden van rietdaken en vervangen van bestaande rietdaken voeren we ook ondersteunende timmerwerkzaamheden uit. Bijvoorbeeld voor de onderliggende dakconstructies zoals schroefdaksystemen. Maar we plaatsen ook dakkapellen en Velux dakramen in uw rieten dak.

Morren Rietdekkersbedrijf is een allround rietdekkersbedrijf

Wat doen wij


Van pannendak naar rietdak
Wij hebben voor een aantal van onze klanten hun pannendak verandert in een rietdak. Niet alle huizen zijn daarvoor geschikt, maar bij veel huizen is het mogelijk. Een rietdak geeft direct een fraai en exclusief uiterlijk aan uw huis. Klik hier voor een aantal voorbeelden van de verbouwing van een pannendak naar een rietdak.

Traditionele rietdaken
Veel traditionele rietdaken met een open constructie zijn matig isolerend en beperkt brandveilig. Wij kunnen traditionele rietdaken voorzien van een brandveilig en isolerend schroefdaksysteem. Met een schroefdaksysteem in combinatie met een brandwerende coating verhoogt u de brandveiligheid van uw dak en brengt u de isolatiewaarde (Rc) van het rietdak naar een hedendaags niveau van ongeveer Rc3.

Offerte aanvragen?
vrijblijvend advies op maat Offerte aanvragen

Gespecialiseerd in rietdekken, schoorsteenvegen, timmerwerk en dakkapellen