Over Morren Rietdekkersbedrijf

Morren Rietdekkersbedrijf bestaat uit een team absolute vakmannen, die als team meer dan 50 jaar ervaring hebben met het rietdekker vak.

Het bedrijf staat onder leiding van Edwin Morren. Als jongen van 15 begon hij met vakantiewerk bij een lokale rietdekker. Zijn passie voor het rietdekkersvak bracht hem waar hij nu is. Inmiddels is hij met zijn 40 jaar nog één van de jongste Nederlandse rietdekkers in ons land, die zelf nog actief meewerkt in zijn bedrijf.

EdwinMorren

Het bedrijf begon in 2008 nadat Edwin al 10 jaar ervaring opdeed bij een collega-bedrijf. Samen met zijn broer Marco leerde hij het vak en startte hun eigen zaak. In 2017 behoorden ze samen tot de grootste rietdekkersbedrijven van Nederland. Structureel overmatig hard werken eiste een tol. Edwin pleegde roofbouw op zijn lijf en broer Marco besloot een andere richting te kiezen.

Het rietdekkersbedrijf schaalde af van 40 naar 20 naar 10 personen. En inmiddels bestaat een vaste kern van het bedrijf uit 4 vakmannen. Wijsheid komt met de jaren. Nu ligt alle focus dan ook op kwaliteit vakwerk van nieuwbouw en op het renoveren en onderhouden van de rieten kappen die in de loop der jaren zijn opgeleverd.

Morren Rietdekkersbedrijf is gekend vanwege een eerlijke en open communicatie. Waar renovatie mogelijk is bevelen we geen nieuw dak aan. Zo simpel is het, want er moet ook op de kleintjes gelet worden. Daarom is Morren zich gaan specialiseren in het onderhoud van rieten daken. Niet alleen bij hun eigen vaste klanten, maar ook steeds vaker elders in het land.

Bent u op zoek naar een rieten dak voor een nieuwbouwwoning, een renovatie of heeft u onderhoud nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Niet alleen verzorgen wij een professionele en vakkundige afwerking van het rieten dak. Ook dragen wij zorg voor timmerwerk, het plaatsen van dakkapellen, nieuwe kozijnen, een schoorsteen of isolatiemateriaal.