Offerte
Aanvragen?
> Home / Rieten dak / Zonnepanelen

Combineer uw rieten dak met zonnepanelen

Morren Rietdekkersbedrijf is door Premium Energy Systems BV geselecteerd als officieel dealer. Wij stellen samen met u een passend (combinatie) pakketten afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden die het betreffende dakvlak te bieden heeft.

De diverse producten van Viridian Solar kenmerken zich door een exclusief kwalitatief en esthetisch hoogwaardig niveau

Clearline PV zonnepanelen


Premium Energy Systems BV is exclusief importeur en distribiteur voor Nederland en de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen (NRW) van het Britse merk Viridian Solar. Het betreft Clearline PV (photovoltaïsche panelen met dakgeïntegreerde montage) en Clearline Thermal (zonneboilersysteem met dakgeïntegreerde montage). Passende (combinatie)pakketten zijn samen te stellen om af te stemmen op de specifieke wensen van klanten en de mogelijkheden die het betreffende dakvlak te bieden heeft.

De betreffende producten onderscheiden zich doordat deze in esthetisch opzicht vele malen fraaier zijn dan veel toegepaste gangbare panelen en de kwaliteit van een dusdanig niveau is dat deze panelen een zeer goed rendement opleveren. De panelen zijn uitstekend toe te passen op een plat dak, maar ook als inbouw in bestaande en nieuwe hellende daken.

Voordelen

  • Zeer goed rendement
  • Uitstekend toepasbaar op rieten daken
  • Kunnen als dakbedekking toegepast worden
  • Verkrijgen in verschillende afmetingen
Offerte aanvragen?
vrijblijvend advies op maat Offerte aanvragen