Hoe flirten als je verlegen bent

Flirten als je verlegen bent

als je een verlegen persoon bent zul je waarschijnlijk rustig aan beginnen, maar let op: zorg wel dat de boodschap binnenkomt bij de ander.", heb je al het idee in zijn hoofd geplant dat je hem morgen misschien weer ziet. je haar uit je gezicht gooien is een erg vrouwelijk gebaar, en het trekt de aandacht naar je mooie lokken. of ben je eerder iemand die niet direct voor zijn charmes valt? zo zorg je voor een beetje spanning en wie weet zoent hij je dan wel! jongens die het waard zijn willen juist een meisje met wie ze een goed, intelligent gesprek kunnen voeren. dat betekent niet dat je korte rokjes, hoge hakken en een dikke laag make-up moet dragen - het betekent alleen dat je jezelf extra goed moet verzorgen en je leuk moet kleden. dat geeft je een zweem van geheimzinnigheid waardoor hij nog nieuwsgieriger naar je wordt. na een paar seconden draai je jezelf rustig om en geef je hem weer een glimlach. dan kom je belachelijk over, of misschien te aanhankelijk, en dat kan hem afschrikken. als jij naar hem toe gaat zul je onmiddellijk een streepje voor hebben op alle andere meisjes met wie hij misschien uit zou willen - en jij kunt er zelf het beste moment voor uitkiezen. als je er goed uitziet voel je je ook goed - en dat is nodig als je succesvol wilt flirten! als er een echte chemie tussen jullie is wil hij zo snel mogelijk weer contact met jou! een beetje speels plagen kan een geweldige manier van flirten zijn - als je het goed doet. bepaal bij iedere vraag in hoeverre je het er mee eens bent.

Flirten als je verliefd bent

zorg er dan voor dat je niet teveel afstand neemt na de knuffel. als het allemaal goed loopt en je voelt je op je gemak tijdens het sms'en kun je de boel een beetje opstoken. ze had een kinderboekje uit haar af en begon spontaan haar het kinderverhaalte voor te lezen. op een of twee onderwerpen per berichtje, maar laat ook wat van zijn vragen onbeantwoord. een van de beste manieren om een stapje verder te komen is door een gesprek met hem aan te gaan. #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke manen de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen. beledig zijn familie niet, plaag hem niet met zijn schoolresultaten en bekritiseer zijn uiterlijk niet - in elk geval niet totdat je hem wat beter kent. hem een foto van jou met een groepje vrienden in een café en schrijf erbij: "kom je ook? op dat je het niet overdrijft, want dan lijkt het alsof je hem stalkt. trek subtiel de aandacht naar je lichaam zodat zijn hart op hol slaat en hij zich gaat realiseren dat hij je wel erg leuk vindt. je in een ondeugende bui bent kun je zelfs even knipogen! dat is een signaal dat je interesse in de persoon hebt. anders kan het lijken alsof je wanhopig naar aandacht zoekt, dus ga niet in je bikini voor hem heen en weer dansen (behalve als je op het strand bent - in dat geval: ga ervoor! als hij dat doet weet je tenminste dat hij echt geïnteresseerd is. als hij nee zegt hoef je niet in paniek te raken.

 • Zo flirt je met een jongen - wikiHow

  als je klaar bent kijk je hem in zijn ogen en zeg je "zo, dat is beter", waarna je een stapje achteruit doet. het vinden van kleine momenten om hem aan te raken is een duidelijk signaal dat je aan het flirten bent, en laat zien dat je klaar bent voor een beetje fysiek contact. hij op dezelfde flirterige toon reageert kun je gerust verder gaan. met een jongen dansen is een leuke manier om te laten zien dat je hem ziet zitten, zonder dat het te serieus wordt. als je eenmaal een sms-gesprek gaande hebt, probeer dan niet overdreven enthousiast te zijn en op elk ding in zijn laatste bericht te reageren. maak grappen over hoe zij je nerdiness niet kan weerstaan! enige jaren over mijn verlegenheid heen te zijn gekomen was ik nog steeds onhandig met vrouwen op whatsapp. dit kun je ook doen als een vorm van gespeelde of oprechte troost.. onderzoek heeft aangetoond dat je door te glimlachen aantrekkelijker wordt voor anderen, dus gebruik dat in je voordeel en laat je parelwitte tanden zien! raak je over iemand heen door wie je geobsedeerd bent. deze glimlach laat hem weten dat je open staat om vriendelijk naar hem te zijn. test dit voor jezelf op de onderstaande link:Het flirtgedrag van je partner."als hij ook glimlacht, draai je jezelf omals je de glimlach hebt gegeven en deze is binnengekomen bij de man, dan ligt de volgende stap bij hem. hem met kleine, onbelangrijke dingen - zeg dat je denkt dat hij verliefd is op de wiskundelerares, of dat hij meer van zijn hond houdt dan van mensen. - accessoires voor mannenflirten kan worden versterkt door het gebruik van bepaalde accessoires die de aandacht trekken of die gebruikt worden om….
 • Tips om te flirten naar mannen | Mens en Samenleving: Dating

  door hem te helpen help je jezelf ook op de juiste weg. hoe doorloop je het proces van flirten met de mannen? verschillende kapsels - krul je haar of maak het juist steil, maak een knot, vlecht het in - creëer elke dag een andere look. je een leuke kerel ziet en hebt de juiste oogcontact en hij zie jou volledig, zorg dan dat je ook lichamelijk (op afstand) jezelf laat zien. jij het idee dat jouw hart uit je borstkas klopt en ben je supernerveus of verlegen? je kunt op een flirtachtige manier hallo zeggen tegen hem, terwijl je hem even van top tot teen bekijkt. als hij je een berichtje heeft gestuurd kun je bijvoorbeeld een half uur wachten, en dan antwoorden met "sorry, ik was aan het douchen…" zijn fantasie doet dan de rest. langs zijn bureau als je de deur uitgaat, of laat de hond uit langs het voetbalveld waar hij aan het trainen is. dat betekent dat als jij hem 20 berichtjes hebt gestuurd, en hij maar op 5 daarvan geantwoord heeft, jij het ernstig overdrijft. je ook denkt dat je nadeel in vrouwen versieren is, gebruik het in je voordeel. dit creëert een gevoel van kameraadschap tussen jullie en laat zien dat je je helemaal op je gemak voelt bij hem. als je contact zoekt kan je ons mailen op info@attractiongym. jij iemand die het al snel warm krijgt van door de lieve woordjes die uit zijn mond komen? als je al flirterig bent en wat verder wilt gaan, aai dan met je hand een paar keer over de zijne en kijk hoe hij reageert. hem ook niet onder de vragen in je berichtjes - ook daardoor lijk je te gretig, en hij vindt het dan misschien te veel werk om alles te beantwoorden.
 • Wie kann ich mich bei partnersuche de loschen
 • Hoe moet je iemand zoenen als je verlegen bent? - GIRLZ

  hier een aantal goede en handige tips voor als je de volgende keer een leuke kerel tegen het lijf loopt. laat af en toe minder subtiele hints vallen dat je meer wilt zijn dan alleen vrienden. daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt. als je hem gitaar hebt horen spelen, of horen drummen, complimenteer hem daar dan mee. oogcontact maken is een van de belangrijkste manieren van flirten, en je kunt het altijd en overal toepassen, zolang de jongen in zicht is. gekruiste armen zijn het tegenovergestelde van glimlachen - je maakt een gesloten indruk waardoor je je liefje af kunt schrikken. vrienden met zijn vrienden, dan zie je hem vaker en kunnen zij ook over jou praten met hem. nogmaals, dit laat zien dat je je comfortabel voelt bij hem en, nog belangrijker, dat je het leuk vind om naar hem te luisteren. als je niet zo verlegen bent en meer offensief in je persoonlijkheid bent, dan kun je meer aanwezig zijn en meer je stem gebruiken naar de man. naar hem toe alsof je een zoen wilt, maar draai op het laatste moment je hoofd en fluister "ik vond het supergezellig" in zijn oor. jezelf te beheersen en stuur niet elke keer dat je aan hem denkt een sms. jullie zijn al op een aantal dates geweest en je kan niet wachten om hem te zoenen. je al heel lang verliefd en wil je haar verkering vragen maar weet je niet hoe je dat moet doen? sms'en kan een geweldige manier zijn om iemand mee uit te vragen, vooral als je het te eng vindt om het persoonlijk te doen. dus als je een man ziet, die je erg aantrekkelijk vind en je wilt gaan communiceren met hem, zal je dat jongen ook een beetje op weg moeten helpen.
 • Single weinprobe trier
 • Dating transgender reddit
 • Did castle and beckett dating in real life

6 Simpele Tips Voor Verlegen Mannen Die Vrouwen Willen Versieren

Flirt tests

student die me zag afgewezen worden was precies  zoals ik was 7 jaar terug: introvert, onzeker, rustig, vriendelijk. loop in plaats daarvan weg terwijl hij nog geïnteresseerd is zodat hij niet kan wachten om je opnieuw te zien. kunt proberen een beetje sexy met hem te dansen, maar wees niet overdreven seksueel - dat is ongepast als er andere mensen bij zijn, en misschien breng je hem wel in verlegenheid. als je niet goed weet hoe je een gesprek via sms moet beginnen kun je doen alsof je eigenlijk iemand anders wilde sms'en, bijvoorbeeld je beste vriendin. weet je of iemand met je flirtwanneer iemand met je flirt is dat soms heel duidelijk merkbaar, maar soms ook niet. op deze manier kun je je compliment nog beter maken:Wees specifiek. als hij bijvoorbeeld heeft gezegd: "ik moet naar huis; ik ga mijn zusje helpen met leren voor haar wiskunde proefwerk", vraag dan later: "hoe ging het met het proefwerk van je zusje (of haar naam, als je die weet)? ook: 5 tekenen dat hij te verlegen is om te flirten. woord zeggen en toch succes: vrouwen versieren met je mond op slot. het nooit te persoonlijk als je plaagt, want dat kan hij verkeerd opvatten. als je al wat intiemer bent zeg dan dat je de kleur van zijn ogen zo mooi vindt - en gebruik dat als een excuus om er lang in te staren. je in een openbare gelegenheid bent kom je regelmatig op een ontspannen manier in contact met dames. je de glimlach hebt gegeven en deze is binnengekomen bij de man, dan ligt de volgende stap bij hem. plagen kan een gevoel van intimiteit creëren en laat hem zien dat je humor hebt. saaie sms-berichtjes zijn nutteloos - het is erg oninteressant als je alleen maar vraagt "hoe is het?

Hoe verlegen mannen toch vrouwen verleiders kunnen zijn

niet meer dan twee sms'jes achter elkaar als je geen antwoord krijgt. maar hoe begin je dat allemaal als je verlegen bent? hem laten voelen dat hij gewaardeerd en opgemerkt wordt laat hem zien dat je in hem geïnteresseerd bent als persoon, en dat je aandacht besteed aan dat wat belangrijk is. dat kun je ook doen als je verlegen bent en haar toch wilt verleiden. als je iets algemeens zegt als "ik vind je een lekker ding" zijn de kansen groot dat hij dit al eens eerder heeft gehoord. als je geluk hebt biedt hij je aan om je even te helpen met krabben. als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. website maakt gebruik van cookies: als je doorgaat ga je hiermee akkoord. hoe kan je als vrouw zijnde ervoor zorgen dat de mannen je zien staan en op je reageren als je hun aandacht wilt hebben? houd van een jongen, en het liefst wil je voor altijd bij hem zijn. dan weet hij tenminste hoe jij je voelt en het is alles behalve awkward! een leuke jongen flirten lijkt misschien een onmogelijke taak, maar het is makkelijker dan je denkt!› vrouwen versieren› friendzone› dating tips› flirttips› online dating tips› sociale angst› seks-tips› date ideeen› zelfvertrouwen› aantrekkingskracht› openingszinnen› verliefd› alpha man› lichaamstaal› tips voor vrouwen› liefdesverdriet› ex terug› zakelijk flirten. wel voorzichtig dat je het niet overdrijft - de aandacht naar je lichaam trekken kan heel goed werken, maar alleen als je het met mate doet. Met een leuke jongen flirten lijkt misschien een onmogelijke taak, maar het is makkelijker dan je denkt!

Zo trek je zijn aandacht als je verlegen bent - Fashionista

Hoe kan je iemand verkering vragen als je verlegen bent?

natuurlijk kun je wachten tot hij naar jou toe komt. zorg dat hij er over gaat denken om je te kussen door de aandacht naar je lippen te trekken. sla je armen om zijn schouders en laat hem jou rond je middel vastpakken. je een man tegenkomt die je erg aantrekkelijk vind en je kijkt elkaar toevallig recht in de ogen, zorg dan dat je een voorzichtige (maar spannende) glimlach geeft. als je samen kunt lachen is dat het zeker waard. zeker verlegenheid, verlegen mannen kunnen vrouwen verleiden als geen ander! hem een foto van een film- of concertposter en daarbij: "lijkt dit je wat? lik aan je lippen, bijt erop, of doe lipgloss op - zolang je het maar heel nonchalant doet. dat je haar schoon is en lekker ruikt, poets je tanden, scheer je waar nodig, lak je nagels - doe alles waardoor jij je mooier voelt. hoe specifieker je bent, hoe persoonlijker het compliment zal zijn. wel dat je het niet overdrijft, want dan gelooft hij het niet meer. probeer het een beetje terloops te doen door te zeggen:"hee, ik zie net de trailer van de nieuwe batmanfilm, ik wil er dolgraag heen. in de onderstaande stappen lees je hoe je het voor elkaar krijgt. probeer het eens op deze manieren:Raak zijn onderarm lichtjes aan als je aan het praten bent. als hij geïnteresseerd is in jou zal hij niet hard hoeven werken aan het gesprek, omdat hij erg vriendelijk is en aan het terugflirten is.

Dit is hoe je kan flirten als je verlegen bent

RUMAG | 7 dingen die je sowieso herkent als je verlegen bent

ziet er dan ook aantrekkelijker uit en je komt over als een gelukkig en vrolijk persoon - en dat is precies hoe je wilt dat hij je ziet. als je niet verlegen bent kun je hem gewoon vragen om zijn telefoonnummer, of je schrijft jouw telefoonnummer op een papiertje en geeft dit aan hem met een glimlach. als je zelfverzekerd bent over je buikje kun je je shirt omhoog doen en hem zeggen dat je erover denkt om een piercing in je navel te nemen. je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. als je bijvoorbeeld een rok aan hebt kun je jouw benen in de strijd gooien. dit laat zien dat je bereid bent om hem te leren kennen,en niet alleen maar geïnteresseerd bent in praten over jezelf. je nooit door je dommer voor te doen dan je bent, alleen maar om aandacht te krijgen. lijkt het alsof je niet expres een gesprek begint, maar dat je wel blij bent om even contact met hem te hebben. bij het daten of uitgaan speelt flirten een grote rol in de avond. wees wel gewaarschuwd - als jij het doet moet je er ook tegen kunnen als hij het terug doet! het kan op een schoolfeest zijn, of in een discotheek, het maakt niet uit zolang je maar een-op-een met hem kunt dansen. als hij gewillig met je mee gaat weet je dat hij het ziet zitten. gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebtplus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken. het geeft een vriendelijke en open manier aan om te gaan flirten en geeft de man meer durf om er op in te gaan. wat ik leerde op mijn pad van meesterschap over mijn seksualiteit is dit: gebruik alles wat je hebt in je voordeel.

Zo flirt je met een jongen - wikiHow

door de naam van je liefje uit te spreken voelt hij rillingen over zijn rug lopen en creëer je een gevoel van intimiteit tussen jullie beiden. mannen zitten echt totaal niet te wachten op dit spelletje en snappen deze denkwijze ook niet. start je een goede flirten met een man die je aantrekkelijk vind? schone, gestreken kleding waarin je je lekker voelt - een goed zittende spijkerbroek is altijd prima! de regels van sms'en stellen dat je ongeveer evenveel berichtjes moet ontvangen als je stuurt. zelfs als je nog geen woord gezegd hebt kan je lichaam al een heleboel vertellen. erom, je komt een aantrekkelijke man meestal spontaan tegen, dus de kans is dat je hem daarna niet meer zo snel tegenkomt, tenzij je de stap zet om zijn gegevens te vragen. probeer uniek en interessant te zijn - stuur alleen een sms als je denkt dat het een glimlach op zijn gezicht zal toveren.: flirt with a guy, français: flirter avec un garçon, español: coquetear con un chico, deutsch: mit jungs flirten, português: flertar com um cara, italiano: flirtare con un ragazzo, русский: флиртовать с парнями, 中文: 和帅哥调情, čeština: jak flirtovat s klukem, bahasa indonesia: merayu lelaki, ไทย: จีบหนุ่ม, العربية: مُغازلة رجل, हिन्दी: केिसी लड़के के साथ फ्लर्ट करें, tiếng việt: tán tỉnh một chàng trai. het is een feit dat mensen heel graag hun eigen naam horen in een gesprek - vooral als die wordt gebruikt door iemand van de andere sekse! toen ik haar nummer vroeg zei ze: ‘nee, dit klopt gewoon niet, je bent veel te relaxed, je doet dit heel vaak! mocht je niet verlegen zijn kun je het een stap verder nemen, door hem aan te spreken als hij langsloopt of als jij langs hem loopt. "per ongeluk" tegen hem aan als jullie samen aan het lopen zijn. en als je meer dan twee berichtjes hebt gestuurd zonder dat hij heeft geantwoord, hou er dan mee op.‘hoi mijn naam is daan… enne… ja ik ben echt vet zenuwachtig maar je leek me heel leuk dus ik dacht ik stap toch op je af.

als hij een grapje maakt, steek je je hand uit en raak je zijn arm aan terwijl je lacht. als je wilt flirten moet je zo veel mogelijk in zijn buurt zien te komen. je kunt ons volledige privacybeleid lezen door hierboven op de link te klikken. hetzelfde geldt voor make-up - experimenteer met verschillende kleuren en stijlen tot je iets vindt waarbij je je goed voelt. je om zijn grapjes lacht zal hij zich grappig voelen, en daar houden jongens van. je het wat wilt versnellen kun je nog suggestiever zijn. laat je een jongen weten dat je hem leuk vindt. jij graag weten waar je de ware liefde ga ontmoeten dan is deze de perfecte quiz. je kunt ook met zijn haren spelen of zijn rug kriebelen. je hoeft alleen maar wat zelfvertrouwen en een positieve houding te hebben. hij op voetbal zit en je hebt hem zien spelen, zeg dan hoe goed hij was. een minuut of twee, en stuur er dan een berichtje achteraan waarin je zegt: "oeps, sorry, verkeerde persoon! als je je richt op een specifieke eigenschap of kwaliteit die je leuk vindt maakt het het compliment uniek en zal hij zich jou beter herinneren. je de eerste stap wilt zetten en jezelf meer duidelijk wilt maken naar de man, zonder jezelf overdreven in de strijd te gooien, kun je een gesprek op gang brengen. geef hem bijvoorbeeld een flirterig compliment door iets te sturen als "ik blijf maar voor me zien hoe goed je armen eruit zagen in dat t-shirt vandaag".

Tips om te flirten naar mannen | Mens en Samenleving: Dating

door met je sierraden te spelen, met je ketting bijvoorbeeld, trek je de aandacht naar je hals, en dat vinden veel jongens een aantrekkelijk lichaamsdeel. je glimlacht zie je er vriendelijker en beter benaderbaar uit, waardoor je hem net dat extra zetje kunt geven naar je toe te komen om met je te praten! bijvoorbeeld een berichtje met "ik zag net een enorme teddybeer in de etalage van de speelgoedwinkel en ik moest aan jou denken". onderaan deze test kun je je score zien, en lees je wat dat betekent. laat hem merken dat jij het écht meent en dat je heel veel om hem geeft. geef je zelfvertrouwen een opkikker door er op je best uit te zien als hij in de buurt is. bootcamp deelnemer die alles fout deed behalve 1 ding, en zo zijn vriendin veroverdeversiercursus voor mannen: vrouwen versieren met een datingcoachjulien blanc: wat je wel en niet van hem aan wilt nemen5 leugens over flirten die je nu moet wetencheck deze funny en leerzame video's. je naam en e-mailadres in te vullen, ga je akkoord met het ontvangen van de gratis tips per e-mail. zorgt er ook voor dat jij je gelukkiger en zelfverzekerder voelt, twee essentiële ingrediënten om succesvol te kunnen flirten. eerst nog wat voorzichtig -je hebt geen haast, je wilt hem alleen laten weten dat je graag bij hem zou zijn. je een man leuk vindt, spreek hem dan gewoon aan. hij zal begrijpen dat je met hem aan het flirten bent, zonder te vinden dat dit te overdreven gaat of op een te offensieve manier. ga recht tegenover hem staan zodat jullie met je gezichten naar elkaar zijn, en strijk met je vingers langs zijn nek terwijl je zijn kraagje goed doet. hoewel je het nou ook weer niet moet laten lijken alsof je diep in zijn ziel loopt te staren, laat aanhoudend oogcontact wel zien dat je geïnteresseerd bent. wees een beetje geheimzinnig en wacht totdat hij jou een sms stuurt.

Hoe moet je iemand zoenen als je verlegen bent? - GIRLZ

dit artikel leer je hoe je verlegen mannen hun verlegenheid kunnen omzetten tot een grof voordeel. het is ook een zeer herkenbare flirt-actie - dus gooi je haar naar achteren of speel ermee als je bij hem in de buurt bent, dan weet hij waarschijnlijk wel dat je aan het flirten bent. na een paar seconden draai je jezelf rustig om en geef je hem weer een glimlach. vraag hem zijn mening, en als hij het antwoord stamelt weet je dat je met dit ondeugende trucje zijn aandacht hebt getrokken. dit verkleint de impact en hij zal je misschien niet meer zo serieus nemen. jullie waarschijnlijk allemaal wel weten is oogcontact dé key van het flirten! hij er bijzonder goed uit ziet kun je vragen hoe het sollicitatiegesprek met abercrombie ging; als hij net naar de sportschool is geweest kun je een overdreven opmerking over zijn spierballen maken - dus in plaats van hem te beledigen kun je door middel van een plagerijtje eigenlijk een compliment geven! als hij de moed heeft zal hij naar jou toekomen en met je gaan praten. je kunt ook jouw hoofd op zijn schouder leggen, maar zorg er wel voor dat het niet heel random is. ik kreeg steeds vaker opmerkingen als ‘je bent de meest mysterieuze man die ik ken! hem een foto van jezelf terwijl je op de bank ligt en zet eronder "verveel me. je kunt iets liefs sturen, zoals "ik ga zo een enge film kijken - ik wou dat jij hier was zodat ik niet zo bang hoef te zijn!. dan moet jij dat doen en dan wil je het natuurlijk van te voren weten doe daarom deze test! stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekten mijn 7 meest succesvolle openingszinnen. meisje kan tegen hem zeggen dat hij er leuk uitziet, maar dan moeten ze dat wel menen!

List of good dating site in usa

sommige mensen doen dit onbewust als ze nerveus zijn, dus let er goed op. doe alsof je jeuk aan je schouder hebt en trek de hals van je shirt een beetje omlaag, zodat hij je huid kan zien terwijl jij erover wrijft. toen moest ik eerst een wandeling van 20 minuten maken door het bos, ergens een rustig plekje vinden om te zitten, en dan durfde ik pas in volle rust te bellen. als je zegt "ik moet gaan, maar misschien zie ik je morgen? artikelenzo laat je een jongen weten dat je hem leuk vindtzo weet je of een meisje met je flirtzo laat je een meisje zich bijzonder voelenweten of een jongen verliefd op je is. als hij direct wegkijkt misschien niet, of hij is gewoon verlegen. glimlachen en oogcontact maken zijn hier onderdeel van, maar er zijn nog wat dingen waar je rekening mee moet houden:Zit niet met je armen over elkaar. het is zelfs zo dat je nooit aan de man komt als jij ze het groene licht heeft gegeven. als hij dat doet, hou het oogcontact dan heel even aan, glimlach en kijk weer de andere kant op. een andere slimme truc om hem aan te kunnen raken is door te zeggen dat zijn kraagje niet goed zit, en dat jij het even goed doet. hij een slechte danser is kun je hem proberen op zijn gemak te stellen door zelf ook een beetje grappig te gaan dansen. meest recente ontdekking op het gebied van vrouwen verleiden: je hoeft écht niet veel te zeggen. jongens zijn heel visueel ingesteld, dus er is niets dat hem meer opwindt dan hem stiekem een stukje huid laten zien hier of daar. wees wel voorzichtig dat je het niet overdrijft - je wilt natuurlijk niet klinken als een krijsende hyena waardoor je hem wegjaagt! eerste is verlegenheid het beste wat er maar is tijdens je openingszin… vooral overdag.